Algemene voorwaarden webshop van Autocenter Snoodijk, Classicoil.nl
 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen, vermeld in deze webwinkel, en op door ons aangegane overeenkomsten tot levering van zaken aan onze kopers.
Klaar met winkelen en heeft u de gewenste artikelen in het winkelwagentje geplaatst?
• Klik op "Adresgegevens" en maak dan een klantaccount aan. Kies hierbij voor bezorgen thuis of op een ander adres.
• Klik op “Volgende stap” en u komt bij de  “Leverwijze” kies voor normale post of zelfhalen.
• Klik vervolgens op "volgende stap" en u komt bij het “Besteloverzicht”. U ziet een overzicht van de geselecteerde producten, afleveradres en factuuradres.
• Onder “laatste stap” komt u bij “Bestel”en maakt u de bestelling definitief.
 
1. Betaling
Betalen met iDEAL. Bij deze optie betaaldt u middels telebankieren. (wanneer in uw internetbrowser popups worden geblokkeerd , dient u deze instelling te wijzigen in : popups toestaan .)
 
2. Voorraad
Nagenoeg al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Echter, het kan voorkomen dat bepaalde artikelen tijdelijk zijn uitverkocht. Indien dit langer dan 2 dagen duurt zullen we u hierover informeren.
3. Levering
Als u een order heeft geplaatst ontvangt u, doorgaans, binnen 24 uur een orderbevestiging met informatie over uw bestelling.
4. Artikelen retourneren
De door u bestelde artikelen kunt u binnen 14 dagen retourneren. Daarmee ontbindt u de aankoop en heeft u recht op terugbetaling. De bezorgkosten worden hierbij niet terugbetaald. 
U kunt uw bestelling alleen retourneren indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Wanneer u geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan Autocenter Snoodijk heeft teruggezonden is de koopovereenkomst definitief. De kosten van retourzending zijn voor uw rekening.
 
5. Gebruik
U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de door ons aan u verkochte producten. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig en volg de instructies. Indien er schade ontstaat, in welke vorm dan ook, dan is Autocenter Snoodijk niet verantwoordelijk voor mogelijk (gevolg)schades.
6. Garantie
Op Bardahl producten geldt een houdbaarheidsdatum van 1 jaar*. Na deze termijn kan er kwaliteitsverlies optreden. U kunt geen gebruikmaken van de garantieregeling indien:
• Goederen langer dan 1 jaar geleden zijn aangeschaft.
• De goederen aan abnormale omstandigheden, zoals vervuiling, zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig onoordeelkundig of in strijd met de gebruiksaanwijzing zijn behandeld.
• U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het toevoegen en/of gebruiken van onze producten. Verkeerd gebruik, anders dan vermeld in gebruiksaanwijzing, kan leiden tot schade. Autocenter Snoodijk is nimmer verantwoordelijk voor schades of gevolgschades.
Betreft gebruik van (motor)olie: volg ten alle tijden het voorgeschreven advies van de fabrikant van uw auto, motor etc.
*Voor smeermiddelen geldt een termijn van minimaal 2 jaar.
 
7. Klachten
Bij levering dient u de artikelen te controleren en na controle de leverbon te ondertekenen. Hiermee verklaard u dat u alle goederen, zichtbaar, schadevrij ontvangen heeft. Mochten de artikelen beschadigingen vertonen die bij aftekening van de leverbon niet te zien waren, dan heeft u alsnog de mogelijkheid om hierover een klacht in te dienen. Dit dient te geschieden binnen 24 uur na ontvangst. Neemt u bij klachten alstublieft contact met ons op via telefoonnummer: 0115-562045 of per e-mail:info@snoodijkauto.nl.
Vervolgens zullen wij uw klacht in behandeling nemen en naar een passende oplossing zoeken. U wordt vervolgens zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht van een eventuele oplossing van uw klacht. 
8. Persoonlijke gegevens:
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons eigen klantenbestand. Verantwoordelijk hiervoor is Autocenter Snoodijk, Drieschouwen zuid 18, 4571 RW in Axel. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het bezorgen van uw bestellingen, om de betalingen te kunnen controleren en het beheren van de klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Autocenter Snoodijk. Wanneer u uw persoonlijke gegevens wilt opvragen of aanpassen, dan kunt u ons e-mailen wat u met uw gegevens wilt doen. Wij zullen u dan de gewenste informatie toesturen of onze gegevens aanpassen. Wij houden ons aan de Wet Persoonsregistraties. 
9. Kleur en uitvoering:
Afbeeldingen, catalogi en tekeningen geven een algemene voorstelling van door Autocenter Snoodijk gevoerde artikelen. De in een aanbieding aangegeven maten, gewichten en technische gegevens zijn slechts bij benadering, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk gegarandeerd. Normale, binnen de branche toelaatbare, afwijkingen zijn toegestaan. 
10. Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.
11. Akkoord
Met het plaatsen van een bestelling bij Autocenter Snoodijk geeft u aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden zoals deze hierboven zijn opgesteld.
 
12. Copyright
De informatie en afbeeldingen die op onze website staan mogen, mits na schriftelijke toestemming van Autocenter Snoodijk, niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Deze toestemming is aan te vragen via info@snoodijkauto.nl
 
Autocenter Snoodijk
Vestigings- & bezoekadres:
Drieschouwen Zuid 18
4571 RW Axel
Telefoonnummer: 0115-562045
Bereikbaarheid:  Vanaf maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur 
E-mailadres: info@snoodijkauto.nl
KvK-nummer: 21019102
BTW-identificatienummer: NL8053.03.686.B01